Kattintson és hívjon azonnal!
NON-STOP

06/70-272-77-73

Hevederzár zárcsere és a biztonság.

Biztonságunkat növelheti a hevederzár jelenléte.
Ám képesek vagyunk azt gondolni, hogy a legolcsóbb hevederzár mely az ajtónkra lett szerelve megvéd minket minden külső behatástól és betörésből származó próbálkozástól.
Azt kell, hogy mondjam, hogy ez korántsem így van hiszen nem releváns ha azt gondoljuk, hogy pár ezer forintos zárbetét család terméke meg tud védeni a lakásunkon belül több tíz, vagy esetekben százezer forintnyi értéket vagy akár annál magasabb értékű ingóságot.
Egy tíz vagy annál több éves hevederzár felett eljárt az idő!
Főleg ha anno spórolás szempontjából a legkedvezőbb árfekvésű hevederzárat szereltettük fel az ajtónkra.
Az akkori biztonságtechnika alkalmazása a betörési módozatok az illetéktelen behatoláshoz alkalmazott szerszámok sem álltak meg a fejlődésben.
Használóik a mai napig csiszolják fényesítik tudásukat amelyet nem másra használnak mint az Ön értékeinek megszerzése céljából a hevederzárak zárbetéteinek kinyitására alkalmaznak.

Teszik ezt azért mert hanyag módon egyetlen lakástulajdonosa sem fejleszt a lakása biztonsága érdekében. Lakóterületünk falai között állandó körforgást lehet megfigyelni a falazat színében melyet évente újra festünk ha fehér színben tündököl illetve legalább 5 évente új szint viszünk fel.
Ezzel frissítjük az esztétika jelenlétét.
Életterünk környékén megújuló változásokat eszközölünk ám valamilyen oknál fogva a hevederzárak zárbetétjéig nem jut el a forrás amely optimális biztonságot nyújthatna.

                         Hevederzár zárcsere

Milyen esetben alkalmas a  hevederzár zárcsere

Ha régi hevederzár típusunk van vagy elhagytuk a kulcsunkat, illetve minden olyan esetben mikor a többi zár jelenléte kevésbé biztonságos, hevederzár zárcsere a megoldás.
A fenti képek és illusztrációk felmérésekor ha rá ismer a hevederzár kulcsára vagy a zárbetét színére és típusára amely az Ön ingóságait védené azonnali hevederzár zárcsere megoldást kell keresnie!
Nem másért mert ezek az idejét múlt termékek nem képesek ellátni a vagyonvédelem feladatát!
Éppen hogy csak be lehet zárni esetekben kinyitni de semmilen védelmet nyújtanak az ingóságai és családtagjai védelmével szemben.
Akkor amikor ezt a helyszínt felméri a betörő biztosan arra az ajtóra esik a választása amely a legkevesebb idő és energia befektetésével feltörhető!
Bizonyára Ön is érzi a lehetőséget arra az esetre nézve mikor lesz áldozata egy betörésnek! Cselekedjen és ne gyarapítsa a betörések statisztikáját!

Állítom, hogy minden olyan esetben mikor ellopták a táskánkat a benne lévő iratokkal együtt melyben tálcán kínáljuk értékeinket, mikor új lakást vásárolunk és a régi lakó nem tud elszámolni a kulcsok darabszámával, mikor elavult régi sárgaréz színű és fogazott kulcsos zárbetét működik a zárban, mikor oda nem illő személyek távol tartásáról van szó, mikor bezárás után nem tudjuk kivenni a kulcsot mert elromlott a zárszerkezet a leggyorsabb és leghatékonyabb megoldás a hevederzár zárcsere kivitelezése!  

Ott ahol a hevederzár csere nem jöhet szóba mert elavult a szerkezet vagy romlás a olyan stádiumban van hogy költséghatékonyan nem megoldható a zárcsere abban az esetben hevederzár szerelés kivitelezését ajánlom Önöknek!

 

Milyen terméket használunk a hevederzár zárcsere alkalmával

Minden esetben a biztonságot kell szem előtt tartani és nem azt számolgatni, hogy az olcsóbb zárbetétek választásánál mennyi pénz marad a tárcánkban, hiszen egy betörés által akár ennek a több tízszeresét vagy még nagyobb költséget is le kell nyelnünk!
Így az a kis maradék ami a zárak minőségén múlott sokba fog kerülni nekünk.
Egy jó barátom mondta, hogy Ö nem olyan gazdag, hogy a rossz minőséget kétszer vagy akár többször vásárolja meg!
A normál minőségű zárszerkezetek az ajtó tokban tartását vagy még azt sem tudják kivitelezni, ezért működési periódusa is csökken, használatkor problémás zárást eredményez.
Ránézésre egy laikus felhasználónak hevederzárat jelent a betörőknek egy gyorsan nyitható ajtót jelent. Ne alacsonyítsuk le az illetéktelen behatolással foglalkozó személyeket!
Nagyon fontos megállapítás, hogy ők is dolgoznak úgy mint mi, minden fejlesztve tudásukat ki így ki úgy. Nap mint nap csiszolják tudásukat különböző ajtónyitások terén.

Csak a Mabisz minősített termékek állíthatják falhoz a próbálkozókat és ezek a termékek tudják megállítani a betörési kísérleteket.
Hiszen a gyártók velünk együtt küzdenek az Önök biztonságáért!
A legtöbb kivitelezésünk biztonsági szempontból adódik.

Azok a felhasználók akik minket kértek fel a biztonsági szint javítására boldogan adják tovább elérhetőséginket mert nem történ illetéktelen behatolás az elmúlt évtized folyamán!
Fontos megállapítás ez hiszen a zárszerelő ne magának szereljen zárat hanem ügyfelei igényeihez igazodva, szondázva a lehetőségeket a maximális védelem szempontjából szűkítse a betörési kísérletek lehetőségeit.
Zárbetétek hada áll rendelkezésre melyek minőségi indexe magas 5 kategóriától fontos hiszen ezek tudják az alábbi specifikációkat úgy mint felfúrás elleni védelem, törés elleni védelem, savazás elleni védelem, finom nyitás elleni védelem, és illetéktelen kulcs másolás elleni védelem.

Ez az a termék mely minden hevederzár zárcsere esetében megállja a helyét a betörésekkel szemben. Alkalmazását csak szakemberre bíznám, mégpedig olyan zárszakértőre aki felméri az igényeket a biztonsággal szemben, érdeklődésére megfelelő releváns tartalmat ad a hevederzár zárbetétek minőségi indexéről és alkalmazási területről, megtervezi a legjobb és leghatékonyabb védelmet az Ön igényeinek megfelelően!

Érdekli hevederzár zárcsere időpontja?

 

                      Hevederzár betét csere

 

Miért bízza ránk a hevederzár csere feladatát

A legtöbb hevederzárral rendelkező felhasználó kevésbé vagy egyáltalán nincs tisztában azzal, hogy milyen termékkel védi otthonát.
Egy hevederzár zárcsere alkalmával pontos megállapítást kell nyerjen a típusa.
Ezt cégünk sajátos módon már a telefon tartott kommunikáció során előtérbe tudja helyezni és akár pontos árajánlatot tud biztosítani ügyfelei számára.
 a zárbetét csere opciónális árajánlatára.
Minden esetben a minőséget preferáljuk, de tudjuk, hogy van olyan háztartás ahol nem jöhet szóba a magas kategóriás hevederzár zárcsere hiszen ez a család negatív költségvetésének rovására mehet, így ebben az esetben is van egyedi megoldásunk számukra.

Helyszíni szerelésünk folyamán rávilágítunk a biztonságtechnikai résekre melyek gyenge pontjai lehetnek az ajtó többi részének úgy mint a kitekintő ablak.
És nem utolsó sorban egy év garanciát biztosítunk minden általunk értékesített termék esetén melyet 24 órás szerviz szolgálattal támasztunk alá.
Nincs ennél többet és jobbat szolgáltató cég a piacon.

Próbálja ki Ön is!

Ha a hevederzár zárcserét nem szakember végzi

 

Hevederzár zárcsere feladata roppant összetett feladat! Kezdjük ott, hogy a zárbetétek rögzítésének feloldása egyes típusoknál óriási feladat.
Már ott elvérzik a szerelésben nem jártas ember ahol a hevederzár zárcsere kezdődik!
A burkolat eltávolítása két hevederzár esetében is összetett feladat, majd a rudazat nyitási és zárási pozícióját megadó reteszek elhelyezése is kellő figyelmet igényel a beállítás során hiszen ezen múlik, hogy a kulcs kivehető záráskor vagy nyitáskor.

Fogaskerék méretek, fog számok. Minden hevederzár más fogaskereket használ a működtetéshez és fontos szerepet tölt be a fogak száma.
Hevederzár betét rosszul megválasztott méretezése azonnal ketté törheti az újonnan alakult zárszakértők karrierjét hiszen akár a kulcs kialakításából adódóan a rosszul megválasztott méret tekintetében nem tudjuk működésre bírni a hevederzárunkat.

Végül de nem utolsó sorban van olyan típusú hevederzár amelyet nem fogaskerék működtet, abban az esetben a zárbetét tolókavivőjenék állása a mérvadó, egyben talán a legtöbb időt felemésztő hevederzár zárcsere a munkák közt. Egyszóval akkor álljon neki hevederzár betétet cserélni bárki ha a fent nevezett munkamenetek közül akár már egyben sikeres vizsgát tett!

Ha Ön nem akar a biztonságával fizetni a betörések oltárán hevederzár zárcsere műveletre alkalmazzon szakembert!

Érdekeli időpont a hevederzárbetét cserét illetően?

                         Heveder zárbetét csere