Hevederzár csere és a biztonság.

Biztonságunkat növeli a hevederzár jelenléte. Ám képesek vagyunk azt gondolni, hogy a legolcsóbb hevederzár mely az ajtónkra szerelve megvéd minket minden külső behatástól és betörésből származó próbálkozástól. Azt kell, hogy mondjam, hogy ez korántsem így van hiszen nem releváns ha azt gondoljuk, hogy pár ezer forintos zárbetét család terméke meg tud védeni a lakásunkon belül több tíz, vagy esetekben százezer forintnyi értéket vagy akár annál magasabb értékű ingóságot. Ha régi hevederzár típusunk van vagy elhagytuk a kulcsunkat hevederzár csere a megoldás. 

 

Milyen esetben alkalmas a  hevederzár csere

Állítom, hogy minden olyan esetben mikor ellopták a táskánkat a benne lévő iratokkal együtt melyben tálcán kínáljuk értékeinket, mikor új lakást vásárolunk és a régi lakó nem tud elszámolni a kulcsok darabszámával, mikor elavult régi sárgaréz színű és fogazott kulcsos zárbetét működik a zárban, mikor oda nem illő személyek távol tartásáról van szó, mikor bezárás után nem tudjuk kivenni a kulcsot mert elromlott a zárszerkezet a leggyorsabb és leghatékonyabb megoldás a hevederzár csere.  

 

Milyen terméket használjunk a hevederzár csere alkalmával

Minden esetben a biztonságot kell szem előtt tartani és nem azt számolgatni, hogy az olcsóbb zárbetétek választásánál mennyi pénz marad a tárcánkban, hiszen egy betörés által akár ennek a több tízszeresét vagy még nagyobb költséget is le kell nyelnünk így az a kis maradék ami a zárak minőségén múlott sokba fog kerülni nekünk. A normál minőségű zárszerkezetek az ajtó tokban tartását vagy még azt sem tudják kivitelezni, ezért működési periódusa is csökken, használatkor problémás zárást eredményez. Ránézésre egy laikus felhasználónak hevederzárat jelent a betörőknek egy gyorsan nyitható ajtót jelent.  Ne alacsonyítsuk le az illetéktelen behatolással foglalkozó személyeket! Nagyon fontos megállapítás, hogy ők is dolgoznak úgy mint mi, minden fejlesztve tudásukat ki így ki úgy. Csak a Mabisz minősített termékek állíthatják falhoz a próbálkozókat és ezek a termékek tudják megállítani a betörési kísérleteket. Minőségi indexük magas 5 kategóriától fontos hiszen ezek tudják az alábbi specifikációkat úgy mint felfúrás elleni védelem, törés elleni védelem, savazás elleni védelem, finom nyitás elleni védelem, és illetéktelen kulcs másolás elleni védelem. Ez az a termék mely minden hevederzár csere esetében megállja a helyét a betörésekkel szemben.

 

Miért bízza ránk a hevederzár csere feladatát

A legtöbb hevederzárral rendelkező felhasználó kevésbé vagy egyáltalán nincs tisztában azzal, hogy milyen termékkel védi otthonát. Egy hevederzár csere alkalmával pontos megállapítást kell nyerjen a típusa. Ezt cégünk sajátos módon már a telefon tartott kommunikáció során előtérbe tudja helyezni és akár pontos árajánlatot tud biztosítani ügyfelei számára. Minden esetben a minőséget preferáljuk, de tudjuk, hogy van olyan háztartás ahol nem jöhet szóba a magas kategóriás hevederzár csere hiszen ez a család negatív költségvetésének rovására mehet, így ebben az esetben is van egyedi megoldásunk számukra. Helyszíni szerelésünk folyamán rávilágítunk a biztonságtechnikai résekre melyek gyenge pontjai lehetnek az ajtó többi részének úgy mint a kitekintő ablak. És nem utolsó sorban egy év garanciát biztosítunk minden általunk értékesített termék esetén melyet 24 órás szerviz szolgálattal támasztunk alá. Nincs ennél többet és jobbat szolgáltató cég a piacon. Próbálja ki Ön is.